116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

EN AV KLUBBENS STORE PROFILER

Skrevet av Kjetil Johan Iversen
27.09.04 12:06

Vi har vel alle denne sesongene spurt oss hvor grunnleggeren av klubben har brukt sin tid. Ingen har vel lengre utstyrs liste enn denne stjernen. Født 10.03.1961,

Kite deby 2000, Utstyr Naish X3-14, Naish X3-18, Naish Mutant 5.0, Slingshot Jarvis, JoJo ET 5,5, Ozone Frenzy 12.

Når store profiler innen kite miljøet i Kristiansand forsvinner, fant jeg ut, her må noe gjøres. Jeg tok med mitt reporter teamet denne høst dagen å startet litt reachers. Hva har skjedd spurte jeg film mannen om? Har han begynt å pendle til Oslo igjen? Er han blitt en sentral støtte spiller til vår nye ordfører Oddvar Skisland?, eller har han rett å slett mistet interessen for denne unike sporten. Det tok ikke mer en 2 timer før vi alle ble noe forundret. Det første som droppet inn i hode mitt, Rune har skiftet legning. Vi ble selv kalt ballong homser i Danmark. Men jeg hadde vel ikke trodd dette om klippen i klubben; Rune Mesel. Jeg ble iallefall satt noen hakk tilbake før jeg igjen var tilbake i godt gammel slag..

Ble du nygjerrig nå? Hva fant vårt kamerateamet denne dagen? Hvor fant vi Rune? På nudist stranden på Søm?Ønsker du svar? Da vil jeg anbefale deg å ta en titt i video mappen i menyen.

Musikk Video

Ønsker du DVD utgaven, kun kroner 90,- inkludert frakt.

Kontakt: Andre Mesel: andre@mesel.no

Mvh Kjetil Iversen

Krskite