116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Spanjolen til La Manga med 17 viltre gutter

Skrevet av Kjetil Johan Iversen
14.05.04 08:59
Team bilde Red Bull King of the Air

Vi vet alle at vinde er bra i La Manga og at damene er flotte selv om Melvin(casanova) måtte kun klappe når de spanske damene skulle vise sine danse trinn.

Når Spanjolene i tillegg kunne lokke med kitefest, på en liten sandmolen i sydspania var det bare å pakke sekken og dra. Dette var andre året Spanjolen arrangerte La Manga Naish tour, og årets utgave hadde fått tittelen "16 deltaker bare en Spanjol".

Vi var forventningsfulle...

Vi var 14 stykker som tok turen nedover fredag med Sterling, mens Kenneth og supersvenn fant veien 2 dager senere.

Drømmen om små bikinier på endeløse strender, stabil vind, gode dager på vannet ble raskt innfridd. Etter at noen hadde byttet skoene mine ut med racing skoene til Schumacher gikk turen fra Alicante aeuroporte unna på 1 time selv om vi tok en avkjørsel for sent av til La Manga. Jonny wachtmeister og kartleser Melvin tok en guidet tur om Murcia og rakk kveldsmaten med resten av gutta.

Som tittelen på eventen tilsier så var dette først og fremst en happening som skulle være samling av mange deltakere,Spanjolen, hygge og sosial fest, og ikke en stiv tur med bare kiting. Her var det om å gjøre å ha det moro. Og moro var det. For å holde følge med spanjolene, Melvin og Didrik var det mange av oss som flyttet en del søvn og farts grenser.Kiting 9 dager på rad og middag med påfølgene natteravn aktivitere var dette en knallhard utfordring

Men,, når du omgir deg med lystige spanjoler kjenner man seg raskt litt internasjonal og jeg vil si at vi klarte oss ganske bra selv om vi kanskje ikke var like våkne alle mann etter klokken ti....Men hver dag klokken 0815 var alle klare for nye økter i baguet butikken og dagens økt på vannet.

Men her var det ikke antall soltimer som telte,(med unntak av Jonny & Kjell), vi var der for å dele vår passion for kiting og det som følger med. Og vi fikk det vi kom for. Det var fantastisk vind 6 av 9 dager med avsluttende Red Bull king of the air på lørdagen,med grillfest på kveldene ble det en uforglemmelig avslutning på tur. For oss som var der for andre gang er det allerede blitt en tradisjon og vi håper at flere henger seg på til neste år.Takk til Oso og Jorgen Spinosa som i år lærte seg noen ord av det nordlige språk.

Dere savner kanskje noen detaljer fra det som skjedde med bilene, Caratagene Punto og bremsegrusen i Murcia? Men det som skjer på La Manga snakkes det ikke høyt om etter at man har forlatt og kjørt forbi Mas Kite. Det er viktig del av kodeksen for "16 deltakere bare en spanjol". Husk det når du skal være med til neste år...

Takk for turen...

Kjetil Iversen

Krskite

Sjekk ut bilder fra turen i bildemappen