116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Rapport fra St. Kilda/Melbourne Nov.03

Skrevet av Edvin Fladen
26.11.03 11:15
St. Kilda med Melbourne i bakgrunnen

Turen down-under så ut til å bli en fiasko, men heldigvis sviktet ikke St. Kilda Beach de to glade kiterene fra nord. Henning Reme og Edvin Fladen.

Temperaturen var jevnt 20+ og opptill 39 på det meste i løpet av den første helgen. Herlig! Slikt sett lå alt til rette for en flott kite-opplevelse, men desverre sviktet vinden oss totalt. Enten var den for svak, for sterk, for gusty eller rett offshore. I tillegg var stranden overfylt av solhungrige aussies som feriet sine første gode sommerdager.

Det ble lite kiting, og forholdene ble ikke bedre ettersom de dyrebare dagene gikk. Drømmen om st. kilda så ut til å gå fortapt.

Men så, siste dagen før avreise til Kuala Lumpur, 21. november, smilte værgudene til oss. Vi våknet kl. 10 på formiddagen, og sannelig var vinden 6-7 m/s i riktig retning. Vi var i ekstase. Utover dagen steg den opp mot 10-11 m/s. Henning kjørte 17m2 og Edvin 14m2. Vi menget oss med de lokale heltene og hoppet, grabbet til langt ut på ettermiddagen. Henning kjørte ett par 1 footers og Edvin prøvde backflips i bølgene. St. kilda hadde likevel ikke sviktet oss.

Etter denne dagen kunne vi sette oss på flyet hjemover med ett stort smil.