116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Kite NM 2010 17-19 september Stavanger

Skrevet av Tallak Tveide
09.07.10 09:22
NM 2010 Logo

Arrangementet vil foregå på Jærstrendene med base på Bore Strandcamping i perioden 17 – 19. september. Vindmessig bør dette gi meget gode sjanser for gode forhold selv om det er en fare for at bikini ikke blir helt egnet plagg.

NB! Jeg har booket en mobilbrakke på Bore for helgen. Plass til fem personer, førstemann til mølla (tel 40220423). Erfaringsmessig blir det fort utsolgt!!

Reservering av hytte på Bore camping: www.borestrand.no

Betaling: ved registrering kl. 10.30

Det vil konkurreres i klassene

1. Freestyle

2. Race

3. Wave

Utfyllende info om NM 2010

Den formelle delen av arrangementet starter fredag morgen med registrering fra kl 10.30 Første race starter kl 12:30 så absolutt siste oppmøte for de konkurrerende er da før 12. Vi vil prioritere Freestyle så er det forhold fredag går vi rett på denne øvelsen. Det konkurreres i Herre og Dame klassen i denne øvelsen med tillegspremier for beste junior (18-) og veteran (35+). Pengepremier er planlagt.

Wave vil bli arrangert om forholdene er bra nok. Er det bare pusevind/bølger står vi heller over. Her konkurreres det i utgangspunktet kun i en klasse. Viser det seg at gutta boys er fullstendig overlegne får vi vurdere en trøstepremie til beste dame.

Race satser vi på å arrangere som en downwinder. Her blir det fellesstart på stranden og enkelt og greit førstemann over mållinjen noen km lenger ned. Vi håper her på stor deltagelse, også fra de som ikke nødvendigvis er med for å vinne. Her satser vi på å kunne premiere også litt utenom topp 5. Får vi inn utstyrssponsing ønsker vi å legge disse premiene her.

Deltageravgiften dekker premier, arrangementskostnader, rashguards, bankett. Ikke konkurrerende betaler kr 400. De får da med seg alt bortsett fra muligheten til å vinne premier i Wave og Freestyle (pengepremiene). Deltagelse i Race er inklusiv da vi ønsker så mange som mulig med her. Påmelding til Downwinder vil foregå helt opptil starten og vi håper på å kunne få gjennomført denne på lørdagen.

Da er det bare å ønske velkommen til NM. Håper så mange som mulig stiller og at vi kan få til den gode gamle NM stemningen. Vi håper det stiller mange som ikke nødvendigvis kommer bare for gullet men også for å treffe gamle kjente og gjerne slenge med i et race for morro skyld.