116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Nyheter på hjemmesiden

Skrevet av Tallak Tveide
09.06.07 22:02

Hjemmesiden har fått en del endringer i det siste.

Det har lenge vært mye prat om ditt og datt som kunne endres på hjememsiden vår, og dette har vært et fast innslag på styremøtene. Nå har vi endelig fått ut fingeren på noen punkter.

1. RSS: Du ser kanskje at det er kommet et oransj ikon like under menyen. Dette er en link til nyhets-feed for forumet og nyehetene på denne siden. Bruker du en egnet leser, f.eks Snarfer, får du da foruminnlegg og nyheter direkte inn i RSS leseren din uten å måtte gå inn på hjemmesiden til stadighet. Det blir effektivt som å ha en ekstra epost konto for å lese forumet.

2. Oppdatering av medlemslister: Vi har rensket ut de medlemmene som ikke har betalt i 06 eller 07. Vi kommer til å være flinke til å oppdatere hvem som har betalt og ikke betalt kontingent nå - lurer du på om DU har betalt, kikke på medlemslista og sjekk om du er rød.

3. Vindmålinger: Vi har hentet inn løpende vindmålinger fra Kjevik lufthavn og Lista flyplass (ikke noe aktivitet her desverre). Videre vil vi forsøke å få inn noe fra Arendal og vår egen vindmåler. Manana manana. Målingene hentes fra en annen side og er dermed opptil fem minutter forsinket.

4. Mobiltilgang: I menyen fins det nå en lenke for mobiltilgang til siden. Dette er en strippet utgave av hjemmesiden med kun forum og siste vindmålinger. Bruk denne til å sjekke vind på mobilen eller legge inn foruminnlegg når du er på stranden (eller på veg ut). Siden siden er så lett vil kostnadene med å lese denne være svært små (bruker du den hvert femte minutt når det blåser til kan du forvente en regning på rundt 20 kr måneden)

5. Klubbavtaler: Dette har vært litt diffust, men vi har jo hatt noen bra avtaler på plass i lengre tid nå. Vi har ryddet opp i dette og kontaktet alle "sponsorer". Oppdatert liste finnes på menyen - oppdatering pågår fortsatt.

6. Kiting på Lista: Vi har laget en infoside for dette som venter på kommentar fra Fylkeskommunen. Skal du ut før komplett info foreligger gjelder Kviljostranden minst 400 meter vest for odden, og parkering midt på jordet. Situasjonen er svært spent nå, PLIIS ingen bajaskiting på andre steder.

7. Andre ønsker: Nå som vi er i gang med endringer er det selvsagt åpent for diskusjon videre. Vi har tenkt litt på å forbedre bilde og filmgalleri. Vi kan ta dette og andre ønsker over forumet for de som måtte være interessert.