116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Naish Torch Kite '07

Skrevet av Kjetil Johan Iversen
10.05.07 15:18

For alle som kjenner meg og vet hva jeg liker med en kite var jeg skeptisk til BOW kitene når de kom, også skeptisk til Newschool/wakestyle. Det er sikkert fordi kite for meg har vært litt R Naish "old" med høye hopp og en kite uten depower, bare full power.

Dette er ikke en test som skryter kiten langt over alle andre, det må du neste selv teste.

Fikk testet ut Naish Boxer mye i vinter og likte kitene bedre og bedre. Den dagen Raven kiten ble liggende dypere i kite bagen enn Boxeren var vel tiden kommet for å teste en Torch 3. Hadde testet Torch 1 og 2, så når var jeg spent på hva 3'ere ville tilby.

Naish Torch 3 er igjen blitt et referansepunkt når det kommer til Newschool/wakestyle. Torch 3 kommer med dobbeldepower bar som gjør kiten genial i gusty vind, når en skal ut og inn fra land på Oksøy og i kiteloopen.

Test kjører i La Manga; kommentar:

Børre: Denne var bare helt kanon Kjetil

Conelis: Kan du bestille 2 til meg.

Svenn: Kanskje jeg må si opp avtalen min?

Jeg har kiten i 10 og 14 i tillegg til Raven 16. Kombinasjonen 9 - 12 eller 10 - 14 funger optimalt visst du skal ha 2 kiter. Skal du kjøre 3 ville jeg gått for 8 - 12 - 14(16).

Når ser jeg frem til å teste Torchen i Klitmøller i bølger og 12 sek vind. Da tror jeg den blir helt syk. I tillegg til mine gamle triks sitter når unhooked kjøringe mye bedre en den noen gang har gjort. Å det skyldes ikke at jeg er blitt en bedre kiter i vinter.

Vil du teste kitene er det bare å huke fatt i meg eller sende en mail.

Utsyr i år blir

Torch 10 - 14 Raven 16

F- one Demon 125 og Naish Thorn 131 07

Brette fra F-one bør dere prøve, det er veldig annerledes en andre brett jeg har kjørt tidligere.

God kite sesong...

PS: Jeg skal ikke kjøre rosa kite i år.