116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

OPPDATERT 07.04: Danmarkstur våren '06 - 19 stk.

Skrevet av Brigt Valland
16.03.06 08:55

Danmarkstur er under planlegging. Her er detaljene: Tidspunkt er satt til 25.-28. mai, Kr.Himmelfartshelgen.

Men meld dere på, DETTE BLIR MORRO!!

SE OPPDATERING MED STORE BOKSTAVER NEDENFOR!

OPPDATERING 05.04.2006:

VI SER OSS NØDT TIL Å FLYTTE FRISTEN FOR PÅMELDING BAKOVER, NÆRMERE BESTEMT TIL 11.04.2006. GRUNNEN TIL DETTE ER AT TILGANGEN PÅ BÅTBILLETTER NEDOVER OG TILBAKE KAN BLI ET PROBLEM. BILETTER MÅ DERFOR BESTILLES FØR PÅSKE.

DERSOM NOEN ER USIKRE PÅ OM DE KAN/SKAL, OG DERFOR IKKE MELDER SEG PÅ, FORESLÅR VI AT DERE ORDNER BILLETTER SELV. OVERNATTING ER TROLIG IKKENOE PROBLEM. VI HAR 'HUSET' OG ET TIL "PÅ HÅNDA".

DERE SOM ALLEREDE ER PÅMELDT: BEREGN INNBETALING TIL KLUBBKONTOEN RETT OVER PÅSKE. BELØPET ER NOE USIKKERT ENDA, MEN DET VI HAR PÅ HÅNDA NÅ KOSTER 3495 DKR.+1845DKR; HVILKET TILSIER AT HUSLEIE PER NÅ ER CA. 300 DKR/HUE. BÅTTUR KOMMER DA OPPÅ DETTE, vi får billetter til ca. 350 NOK/pers. Nedreise 24. mai kl. 19:15, hjemreise 28. mai 20.30. Turen kommer på ca. 700 NOK totalt.

Børre og jeg har gleden av å være ansvarlig for at årets offisielle klubbtur til Danmark blir gjennomført. I denne forbindelse kommer det her etpar praktiske detaljer....

Vi vil igjen ha base i området rundt Vorupør. Med denne basen har vi mulighet til på ganske kort tid å kunne nå spot'er for de fleste vindretninger og kite-nivåer.

Nytt iår er følgende:

- Påmelding innen frist er bindende. Fristen er 11. april, men viser det seg at tilgjengelighet på overnatting og transport ned er bra, kan denne bli forskjøvet.

- Penger for båtbillet og overnatting betales inn på forskudd. På denne måten slipper klubbkassa å bli belastet unødig. Betalingsfrist blir ca. 1 uke etter at fristen er utløpt. Tidligere år har prisen vært ca. 500 kroner, så ha dette som utgangspunkt.

- Styret ordner overnatting og båtbillet iflg. de avtaler vi klarer å skaffe/har.

- Vi har per idag 63 medlemmer, med et aldersspenn på opptil 35 år. Denne turen skal være for ALLE som vil, og det betyr at vi tilpasser det "åndelige nivået" til dette.

Vi håper at så mange som mulig kan bli med, tradisjonelt har disse turene vært både populære og morsomme, så vi håper at det blir slik nå også. Ikke ofte man har sjansen til å kite 4 dager på rad med slike forhold som Dk ofte byr på....

Påmelding sendes til brigt @ start.no (fjern mellomrommene) eller SMS til 99622121. Praktiske detaljer ang. tidspunkter og betaling kommer seinere. Dersom du skal ha bil ned, og har plass til andre opplys om dette. Og ordner du reisen selv, eller skal sitte på med noen utenom det felles opplegget så opplys om det.

Vi er såpass tidlig ute med invitasjon for at flest mulig skal få tilpasset seg til datoene :)

Påmeldte pr. 29.03.2006:

Børre L. '77 (kjører egen bil, MF)

Sondre R. '88 (kjører med Børre, MF)

Brigt V. '75 (kjører med Børre, MF)

Gordon H. '71

Steinar N. '75 (Kjører egen bil, CL (?))

Ken N. '71 (kjører egen bil, CL)

Joachim P. '89

Petter B. '89

Stian K. '76 (kjører egen bil, plass til 2, CL)

Christopher F. '80 (kjører med Ken, CL)

Eirik L. '83

Lars H. '82

Kjell Arvid N. '80 (kjører egen bil, plass til 2, CL)

Thomas K. '88 (Kjører med Steinar, CL (?))

------Nytt hus-------

Ronni M. '88

Lars Lilholm '76 (

Jimmi Michelsen '86

Thor Thorstensen '75

Ragnvald A. '79

Kontakt børrre eller meg ved spørsmål.

Vi ses :-)

Børre&Brigt