116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Hevingen av Kitanic :-)

Skrevet av Svenn-Erik Kvannes
11.12.05 19:58

Supersvenn, Tallakos og Gordonos avtalte å ta opp båten i dag. Lite viste vi hva som var i vente…..

Meg og tallakos leide båthenger, en ganske grei og stor en, til 20 fot. Gordonos ringe mens vi var på vei og fortalte at bensin tanken var stjålet. Ja ja tenkte vi og tallakos ringe foreldre og vi fikk låne en annen tank. Da vi kom frem til flekkerøy passet selvfølgelig ikke bensin slangen til påhengsen. Gordonos ringe noen lokale folk og vi fikk låne ny tank, denne passet...

Meg og Tallakos startet opp og dro av gårde for å hente vindmåleren på hytta for deretter og runde flekkerøy slik av kunne få den opp på hengeren. Gikk 5 min så begynte motoren og fuske, deretter stoppet den… fylte på litt mer bensin så bar det av gårde til hytten. Hostet litt på vei men vi kom frem, fikk koblet fra vindmåleren og hei den i båten. Startet opp og dro av gårde for å ta opp båten, 5 min til så hostet motoren igjen…. Helt død! Fikk ikke start på den og vi tøffe som vi er, for ikke å snakke om at årer er for pyser, så lå vi der å drev av gårde.

Etter en liten stund havnet vi på en øy, fikk tak i min far og heldigvis hadde han ikke tatt opp båten. Eneste aber var at han ikke hadde motoren klar… etter ca en time på øya kom pappa og fikk tauet oss til kaia….tallakos begynte og lure på om vi kunne kite i mellom tiden, men jeg var kjapt til å si at det var alt for kaldt vi fikk revet opp båten, og det bar avgåre hjem til meg for å legge den i hagen, ikke så lett det, bakken opp til meg er 45 grader og avkjørselen er ikke helt bra… etter 30 min og 400 kr i svidd kløtsj fikk vi lempet den av….

Det hele tok bare 5 timer…ikke verst hehe tallakos feiret med en grillpølse og cola light.

supersvenn