116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

BÅT KRISTIANSAND KITEKLUBB

Skrevet av Kjetil Johan Iversen
18.08.05 15:47

Som de fleste sikkert har fått med seg har klubben gått til innkjøp av en felles kitebåt, "Kitanic".

Dette er et tilbud til alle klubbens medlemmer, noe som vil gi dere tilgang til sørlandets beste spot til en hver tid. Kommentar fra forum i dag: Sykeste dagen på lenge i går. Med tanke på at jeg var godt rigga med 10 kvm tør jeg ikke tenke på hvor mange fine dager man kan få utpå der. Kan nesten enda ikke tro hvor bra det var i går, sitter her med et stort smil.

Båten ligger ved SKJÆRGÅRDSPARKEN på Flekkerøy. Ta til venstre i rundkjøring når du kommer ut av Flekkerøy tunnelen, kjør til butikk, ta høyre til du kommer til skjærgårdsparken båthavn.

Bensin tank og nøkkel vil bli plassert ved en av bensinstasjonen på vei til Flekkerøy. Dette er ikke avklart enda hvilken stasjon det blir. Gordon vil ordne dette i løpet av 2 dager.

Kjøreregler: Viktig at alle som vil bruke båte gir beskjed om dette på forumet. Bensin tanke skal fylles opp etter bruk, pluss sjekke olje nivå på motor. Dette er enkle regler som må etterfølges. Det er selvfølgelig anledning til å bruke båten til andre formål, som feks fisking, soling osv. Men er det vind på fjorden skal båten være tilgjengelig for kiting.

Så minner jeg om at du selv har ansvar for båten.

Mvh Kjetil Iversen