116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Danmark On Tour 2005

Skrevet av Svenn-Erik Kvannes
05.08.05 15:46

Supesvenn, Børritos og Cecilie dro til danmark 2-5 August. bilder og film ligger under

http://www.supersvenn.com/bilder/

http://www.supersvenn.com/film/

Danmark On Tour 2-5 August 2005-08-05

DAG 1:

Supersvenn, Børritos og Cecilie tok seg en liten tur til Danmark 2-5 august.

Fergen gikk 0800 fra Kr.sand og vi ankom Danmark 10:30

Vi kjørte direkte ned til flatvann spotten på Agger og vi gledet oss stort 

Eneste minuset var at Børre oppdaget at det sto et skilt med ”ADVARSEL bading livsfarlig”

Tror ikke noen av oss så at det sto det sist vi kitet der. Vi tok oss en tur men det var enormt kastete, så vi dro til Krik. Fikk stått en god times tid denne dagen. Cecilie fikk rigget kiten sinn og fikk kjørt den ute i vannet sammen med 2 ivrige instruktører som bare ventet på at hun skulle sovne mens hun sto der  Det skal være sagt om Cecilie, hun er veldig PÅ når hun skal ut og kite, og ekstrem AV når vi kjører bil ( se bilder fra turen) ganske utrolig og godt sove hjerte denne kvinnen har hehe at hun hadde 40 i feber tok vi ikke hensyn til…..

Vi kom oss hjem og fikk rigget teltene og grillet en mengde kjøtt…..

DAG 2:

Opp ca kl. 0800, meg og børre rigget frokost, antagelig hørte Cecilie oss og kom med følgende kommentar ”må mi opp nå?” tydligvis ikke vært på tur med oss før  da dette er sent i klittmøller sammenheng……….

Kjørte ned til Øsløs og kitet der, ca 8-10 ms fikk en del timer, dro deretter til Ålborg og spiste og shoppet, 50% på alt tøy og sko hos kite butikken der.  dro tilbake til øsløs men det regnet helt sinnsykt, tror ikke det har vært en gang det ikke har regnet der. Dro videre til Vorupør og fikk kitet 1 time på baksiden av moloen, store dønninger, sikkert 50 mennesker som sto og kikket på….hadde antagelig noe med den Dansken som var verdens mester i fete hopp….

Børre hadde kurs med Cecilie på stranden, og hun fikk kjørt kiten en god times tid.

Ble litt mer grilling og øl senere før vi krøp inn i teltet igjen.

Når det kommer til telt og slikt skal man lete lenge etter en som har så mye ekstra utstyr i teltet sitt…kan nevne ting som kjeller, alarm, vaskemaskin, gang og stue….alle som har vært med på telt tur med Børre kjenner til denne prosedyren med hetsing…… 

DAG 3:

Sto opp tidlig igjen, Cecilie var litt mer PÅ denne morgenen  rigget ned alt og kjørte nedover til Trend, vi hadde da blitt informert av Mr, Brickt fra TMI – Tromøy Metrologiske Institutt at det var bra nedover der.

Da vi ankom trend var det sol og varme, vi rigget opp sammen med 3-4 dansker….

Blåste rundt 8 ms så jeg gikk ut med 14 m2 var veldig mørkt i horisonten så børre ventet litt med å rigge… det var kun meg og 1 danske utpå da. Det begynte og blåse mer og mer fordi de enorme tordne skyene pusjet masse vind forran seg…. Plutselig hørte jeg er merkelig lyd fra kontroll baren….fressssss hmm merklig tenkte jeg og kitet videre, tok et par runder til…..så igjen freeessssssssss klarte ikke holde kontroll baren og hånda mi begynte og skjelve og jeg fikk en stikkende følelse i hånda…. Gikk inn med en gang, det samme gjorde dansken.. han hadde opplevd det samme….er ikke sikkert på om det er lyn nedslag eller bare spenning i luften som utløser dette… uansett ikke kite når det er slike skyer i Danmark 

Ble sol etter dette og vi fikk nok 3 -4 timer den dagen…….Cecilie fikk body dragget og er nå klar for å kjøre brett neste gang Vi kjørte videre til Ålborg og spiste samme buffen som sist, verdens beste hjemmelagde is. Så bar det til Skagen for en titt da vi hadde masse tid før båten gikk….En utrolig bra tur, Danmark er helt konge….

Supersvenn…………………….