116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

KKK arrangerer ”KOM I GANG DAG”

Skrevet av Børre Lauvrak
27.07.05 19:37
Lista - et genialt sted....

Per dags dato er vi 53 medlemmer i klubben, de gamle traverne er fortsatt med, og vi ser også at det stadig melder seg inn nye medlemmer. Styret i klubben ønsker at alle nye medlemmer skal føle seg velkomne, og ønsker at alle skal bli mest mulig aktive kitere. Alle har vært nybegynnere en gang, og er det en ting man setter pris på som nybegynner, så er det litt starthjelp. Derfor vil vi nå prøve å arrangere en dag der de erfarne kiterne i klubben skal hjelpe resten av medlemmene i gang.

Poenget med den dagen er at de mest erfarne i klubben IKKE skal rigge sitt eget utstyr med lysets hastighet, for så å kaste seg utpå vannet og bli der til vinden forsvinner. Dette er dagen der de som allerede er kommet i gang med kiting skal hjelpe nybegynnerne med f. eks.:

- rigging av utstyr

- launching og landing av kiten

- styring av kiten på land

- komme opp på brettet

- samt være behjelpelige med alt mulig av spørsmål

Før vi bestemmer oss for dato og sted, trenger vi tilbakemelding på interessen fra dere som ønsker starthjelp, og dere som kunne tenke dere å sette av en dag til å få flere av klubbens kitere i gang. Vi håper å arrangere dette en lørdag i siste delen av august/første del av september på Lista evt. Hamresanden. Opplegget vil være gratis for alle klubbens medlemmer.

NB! Denne dagen er ikke ment som et fullverdig kitekurs. Kristiansand Kiteklubb anbefaler alle å ta et offisielt kitekurs eller få veiledning av rutinerte kitere får man prøver seg på egenhånd……

Høres dette interessant ut?

Send en mail til borrelauvrak@hotmail.com. Angi om du ønsker å være med som deltaker eller ”instruktør/hjelper”. Det kan også være greit om du skriver et par setninger om hvilket nivå du er på. F. eks. ”aldri hatt kiten i lufta”, ”har flydd litt på land”, ”har kitet på snø men ikke vann”, ”har kommet opp på brettet” eller ”sliter med å holde”. Andre tips til hvordan vi kan gjøre denne dagen så bra som mulig tas selvfølgelig imot med takk!

Deltakere:

Joachim

Ronni

Ken

Cecilie

Jan Egil

Petter

Reidar

Spanjolen (trenger hjelp til å børste støvet av kiten)

Instruktører:

Børre

Svenn

Gordon

Kjell

MVH,

Styret

Kristiansand Kiteklubb