116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Palme sus over Sørlandet - 2 juli

Skrevet av Anders Melgaard
28.06.05 21:03

Nå er det ikke mange dagene igjen før det braker løs mellom Kristiansand og Lillesand. Endlig er det tid for det årlige Downwind Racet!!

Vil bare minne på at alle som skal stille til start må møte ved fiskemottaket på Flekkerøya klokken 09:00 lørdag morgen (PRESIST!)

Etter endt konkurranse vil vi sette fokus på det sosiale og ha en sosial sammenkomst med god mat og drikke. Klubben ordner musikk (Carola) og griller, mens dere selv må stå for mat, drikke, solkrem og godt humør.

Etter endt grilling og når mørket begynner å komme tar vi turen inn til byen og innom Kick for å fortsette den sosiale biten.

Gjerne gi en tibake melding til meg på anders@hettegenser.no for de av dere som tar med dere venner, kjærester, brødre og søsken slik at vi kan ordne transport inn til byen på kvelden.

For å klare å gjennomføre dette løpet er vi nødt til å ha en liten deltagerkontigent (dette går til å dekke bensin til båtene som følger oss) - den er satt til 250 kroner pr person - alle deltagerene vil også få GRATIS en unik tshirt som er designet av ingen andre enn Henning Reme.

Deltager kontigentet kan betales inn på klubbenskonto... (Konto nr kommer)

Skulle det være noe som er uklart så bare ta kontakt med Svenn eller Anders.

Så da er det bare å legge seg i hardtrening de siste dagene og håpe på god vind og godt vær.

Mvh

Anders Melgaard

krskite.no