116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Klittmøller 2005

Skrevet av Kjetil Johan Iversen
11.05.05 21:22
Børre etter den grønne lagune og en god natt søv

Årets kick off gikk igjen til Vorupør, et lite sted på vestkysten av Danmark med bølger, sand, dansk mat og masse vind.

Vi ankom huset rundt 01:30 og folket var rimelig slitne, så sengene ble fort fylt opp, kanskje for fort etter noens mening. Vi fant ganske raskt ut at det ikke var nok senger og dyner til alle, så de kreative hodene begynte å tømme sofaer for puter for å få seg et underlag. Wimestaden fant seg fort til rette som den friluftsmann han er i et lite hjørne på et av soverommene. Det er merkelig hvordan en mann på 1.96 klarer og krølle seg sammen på en m2. Selv om Kokken utallige ganger foreslo at Peter skulle ta turen opp i sengen, ble han liggende hele turen rett på gulvet. Ikke alle fikk seg dyne, kanskje fordi North Teamet, med Kjell har så lite fett på kroppen at han måtte ha dyne over soveposen, og Gordon som selvfølgelig trengte en dyne under soveposen. Ikke vet jeg hva nykker disse north kjøreren har lagt seg til?

Dag 1:

Det ordnet seg til slutt og neste morgen våknet unge Kvannes rundt kl. 06:00 og ventet bare på at noen skulle våkne. Da Børritos åpnet øye fant jeg endelig en sjelevenn som ville være med og måle vind. Det blåste rundt 8-10 ms første dag, så det bar av sted til en flatvanns spot som reiseleder Børre hadde hørt om. Etter en time med offroad kjøring og x antall okser og sauer, måtte vi gi opp, lite visste vi at drømme spotten (lagunen) bare lå 5 minutter unna. Vi ende opp på Krik og gutta fikk kitet til armene verket, spesielt for de som kjører North fra 2004. Vi var litt skuffet og trodde at Wimestaden hadde sluttet og kite da jeg fant han sovende bak i bilen til Gordon, han skyldte selv på at han mediterte. Igjen hvordan klarer den mannen og få plass inne i den bilen?

På årets tur lagde også kokken fra de indre bygder i Aust Agder mat til alle, og at han gir bedre

avkastning på sparepengene enn Skagen fondene er ingen hemmelighet.

Dag 2:

Vi dro rett ut til moloen i Vorupør hvor bølgene slo innover i 2 meters høyde. Det var mye tenner å se på Kjetil som elsker disse bølgen, selv gikk jeg som vanlig ut som en Tiger i bølgene og endte opp som en forskremt andunge på land. De bølgene er mye større når man kommer utpå! Vi koste oss der noen timer og Bård kastet seg uti bølgene. Det er bra etter å kun har stått en dag på brette. Selv garvede kitere som har vært med i lang tid stod på land. Bra Bård, du har fremtiden foran deg. Men til slutt fant vi ut at det kanskje var bedre og dra til Krik igjen. Der traff vi en del Østlendinger som hadde funnet en flatvannspot på andre siden av Krik. Meg, Kjetil og Børre dro over for å ta en titt og hva fikk vi se? Flatt vann så langt øye kunne se + en Lagune som bare skrek etter kitere.

Vi kjørte hjemover og fikk stolt fortalt alt om denne fantastiske spotten.

Dag 3:

Vi dro rett til den grønne lagune og forventingene var store. Litt lite vind fra starten men det tok seg opp. Kjetil og Børre var som to andunger på amfetamin ute i lagunen, og lykkeligere gutter skal man lete lenge etter. Gordon fant ut at han skulle få laget en ”how to rip even harder 2” men ente opp med ”how to NOT get the shitty 5th element to work 1” med Kjell som hovedrolle innehaver, se video. I løpet av dagen var de 2 nye unge håpefulle talentene våre oppe på brettet og sto som bare det. Utrolig moro og se hvor fort de lærer. Ken rigget Besten sin og dro av gårde på brettet han og, så dette var en bra dag for alle

Dag 4.

Vi fant ut at det var lurest og pakke ned alt sammen og rydde huset for deretter og dra ned til Øspøs da det var SV vind. Da vi kom ned var det godt med vind, men noe gusty.

Selv hatet jeg maks, mens kokken kom inn med et smil rundt munnen og syntes dette var helt konge. Vi dro tidlig av gårde og kjørte innom Ålborg for litt mat. Vi endte opp med den største buffen man kan oppdrive i Ålborg.

Det skjedde mye moro hele turen og jeg tror nok deler av lemsterheten i mage musklene kommer fra mye latter Det er en utrolig gjeng som var på tur, og jeg ler fremdeles når jeg tenker på historien til Kokken da han fikk seg en tur i det røde helikopteret med kryss på. For ikke å snakke om Bryllups reisen hans. For de av dere som ikke har hørt denne historien, bør dere mase dere til det neste gang dere treffer han.

Jeg har nok glemt mye her så det er bare og komme med innlegg i etterkant.

Gleder meg allerede til neste tur. Bilder ligger publisert i bilde mappen.

Supersvenn