116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

18 påmeldte til Klitmøllercup 2005

Skrevet av Børre Lauvrak
08.04.05 11:30
Moloen i Vorupør

Det sies at det er deilig å være norsk i Danmark, men vi vet jo alle at det er ufattelig mye diggere å være norsk KITER i Danmark!

Kr. himmelfartshelgen, 4. – 8. mai reiser vi ned til Vorupør, rett syd for Klitmøller. Programmet for langhelgen er fortsatt underplanlegging, men vil i hovedsak bestå av mye kiting, mye sosialt, kitekonkurranse og enda mer kiting.

Så enten du har tenkt å finpusse på noen de værste triksa eller om du rett å slett skal lære å fly denne herre kiten, så er dette en glimrende anledning til å få seg 4 dager og mange timer på vannet i god dansk vind.

Planen er å ta danskeferja fra Kr. sand onsdag 4. mai, med retur fra Hirtshals søndag kveld 8. mai.

Huset som vi bodde i sist år er allerede booket, her er det i utgangspunktet 14 sengeplasser, men plass til en god del flere. Vi gjør det slik at de første 14 som melder seg på er sikret sengeplass.

Styrets mål for året er at flere av våre yngre medlemmer skal bli aktive i klubben og kunne være med på våre klubbturer. Defor er det lagt opp til at årets Danmarks tur også skal være en fin tur for den yngre garde.

Påmelding sendes til borre.lauvrak@no.ey.com. Fint om dere gir beskjed om dere disponerer bil, evt. hvor mange plasser dere har ledige.

Påmeldte deltakere pr 08.04.05:

Bil 1

Børre Lauvrak BETALT

Kittil Dalen

Kjetil Iversen DUGNAD

Svenn Erik Kvannes DUGNAD

Bil 2

Gordon Hauge DUGNAD

Edvin Fladen DUGNAD

Kjell Fredvik DUGNAD

Peter Wivestad

Bil 3

Kennet Thorsland BETALT

Stig Thorsland BETALT

Bil 4 Bård Kjører.. Takk

Ken Nystøyl BETALT

Kenneth Lunde BETALT

Dagfinn Andersen BETALT

Bård Johannessen BETALT

Bil 5

Kjell Arvid Nilsen BETALT

Rune Mesel BETALT

Andre Mesel BETALT

Jon Fasting