116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Velkommen til Tallak Tveide'S Spot Guide

Skrevet av Kjetil Johan Iversen
09.11.04 08:25

Tallak Tveide

Adresse Holbergsgate 11

0169 Oslo

Mobil 40220423

E-post tallak@tveide.net

Født 11.10.1975

Hver fredag og søndag befinner det seg en grønn Toyota på vei mellom Oslo og Kristiansand eller omvendt. Men tro ikke at den holder seg på E-18...Det er den ukuelige kite-legenden Tallak Tveide som er ute og leter etter nye spots. I uken befinner han seg i Asker,leter etter nye vindmålere på nettet eller driver godmodig hetsing av Larkollen newbies i kitepants. Som så mange andre av oss er han bitt av basillen...Kitebasillen.

Men noen liker å ta den litt videre...Gjøre noe for at alle skal komme seg ut på egnede spot'er i egnet vind. Det er her Tallak kommer til sin sterkeste rett. Mannen er et oppkomme av spot'er. For oss andre kan det av og til være uforståelig at en spot som er 15 meter bred med fjell eller skog på hver side kan være en gullfin spot, men slik er det altså...Er det noenlunde fri ferdsel for vinden

og en liten stein, gresslette eller sandkorn kan man launche kiten. Iallefall hvis man har Peter Lynn og hjelm.

Den er utarbeidet og vedlikeholdt av Tallak, men vi har alle et felles ansvar for å oppdatere den med informasjon. Kanskje vi engang i løpet av våren kan se hvilke spot som har mest nøyaktig værvarsel på forhånd og som også leverer denne i praksis...?

Takk til Tallak for veldig bra engasjement.

Sjekk ut spot guide i menyen.

Kristiansand Kiteklubb