116 medlemmer

Ingen vinddata registrert

Klubbavtaler

Sola Strand Hotel ligger idyllisk til på Solastranden, 15 minutter fra Stavanger sentrum.

Solastranden har blitt kåret til en av verdens vakreste strender av Sunday Times og er ideell for en rekke vannsportaktiviteter, deriblant kiting!

Sola Strand Hotel tilbyr 90 trivelige rom, to velutstyrte konferanseavdelinger og en omfangsrik selskapsavdeling med et utsøkt kjøkken og flere flotte saler. Nordsjøbadet Spa tilbyr en bred behandlingsmeny samt en velværeavdeling med motstrømsbasseng , tre badstuer, kaldtvannskulp og behagelige avslappningsområder med storslått utsikt. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Vi tilbyr alle medlemmer i Kristiansand Kiteklubb meget fordelaktige priser på overnatting og bespisning. Overnatting fra kr 350,- pr person!

Kontakt oss på 51 94 30 00 eller booking@sola-strandhotel.no

www.sola-strandhotel.no

Fluid.no er Norges største kitebutikk og fører merker som Naish, Liquid Force, F one, Gin og Pro Limit.

Alle medlemmer i Kristiansand Kiteklubb får 15% på alt kiteutstyr samt kurs.

Fluid har butikk i Kirkeveien 157 i Oslo. I tillegg til alt kiteutstyret har de nå også masse klær, ski og annet stæsj i butikken. De har bl.a Volcom, Quiksilver, Rip Curl, Hurley, Aloha Hemp, Ripzone, Billabong, Roxy, K2, Salomon, Arnette, Sweet, Dragon, osv.

Prokite er en unik norsk kitebutikk som tar inn flere av de store merkene. Gjennom Ronny Bassos mangeårige kjennskap til kiting får du hjelp til å velge den kiten som passer best til dine behov. De selver også Nobile kitebrett for vann og snø, designet med hjelp fra Mark Shinn.

Prokite har bestemt seg for å gi klubbens medlemmer 15% avslag på alle Nobile brett og 15% avslag på kite pakker (brett og kite). Gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Robins Hood i Tollbodgata gir 10% til klubbens medlemmer.

Sideshore.no Sideshore.no er en av Norges største kitebutikker på nett og fører merker som Crazy Fly, Naish, Pro Limit, Fox racing og legendariske Wainman Hawaii designet av Lou Wainman selv.

Alle medlemmer i Kristiansand Kiteklubb får 15% på alt kiteutstyr.

Sideshore er eneste kitebutikk med online betaling og en proff webshop, alle produktene finner du godt beskrevet på www.sideshore.no

Surface ønsker å kunne tilby alle deres medlemmer 15%, på Slingshot, Ozone og Pat Love produkter.

Alle medlemmer i Kristiansand Kiteklubb får 15% på alt kiteutstyr

Urge AS er importør og distributør av kite og vannsportutstyr i Norge. Som en av de største aktørene, representerer vi kjente merkevarer som Neil Pryde, Cabrinha, JN, Advance, Fuel Sports, og Kaindl. Dette gir oss et komplett og bredt produktspekter innen våtdrakter, dykkerdrakter, tubes, wakeboard, samt kites for sommmer- og vinterbruk.

I tillegg til dette har vi også godt sortiment på bagger og vindmålere. Som totalleverandør tilbyr vi alle våre produkter gjennom et forhandlernett over hele Norge. Ta kontakt med oss for å finne din nærmeste forhandler!